Midnight sun

http://www.stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partial_draft4.pdf

Boken Twilight, fast Edwards version. Gahh! vad böckerna är bra!!!!

Borlänge igen

är lika med snö, träffa lite släktingar och repa med musikal. ROLIGT:)

Skriver allt om Cullberg snart;)


Ok, jag erkänner...

... är mer stressad än vad jag vill tro att jag är. Undrar bara vad som är mer funktionellt. Att inse fakta? eller att vara kvar i min bubbla?

Har hittills i mitt liv varit utsatt för extrem stress tre gånger, och alla tre gångerna har konsekvenserna varit nya.
Första gången fick jag magkatarr och gick ner nästan 10 kg. Andra gången blev jag en zombie, gick ner i vikt och var så deprimerad att jag inte var mig själv alls.
Den tredje och nuvarande gång har satt sig emotionellt. Tror jag. Kan inte riktigt se det objektivt eftersom jag är i det men jag anar att så är fallet.

Mmm bubbla eller fakta?

Onskans onda onsdag?

Det blev ingen otroliga onsdagen idag... istället blev det onskans onda onsdag. För vet ni vad?
Livet, det är inte rättvist någonstans. Fine, jag vet att det inte är första gången ni hört det eller att det faktiskt blivit mer eller mindre självklart. MEN ibland kan jag inte ta det. Ibland kan jag inte tycka att det är ok att livet är orättvist. Försöker vara en stor människa om detta....men nej det är fan inte ok.

Och på tal om broccoli så tänkte jag bara berätta att mina hälsenor kommer bli bra. Skynda långsamt- jag vet. Irriterande- jag vet. Frustrerande- jag vet. MEN de kommer att bli bra. Så sant som Amen i kyrkan.

Inför Lördag...

... mina fem bästa egenskaper som dansare: 

  • Tar koreografi snabbt
  • Erfaren och mogen
  • Kommer ihåg bra
  • Vig
  • Fyller material med mig själv

Håll tummarna för mig på lördag! will need it.

Avslutar dagens inlägg med en peppsång inför imorgon:
Melodi: Y.M.C.A
Text:

Tisdag, är en tokrolig dag (jag sa)
Tisdag, idag går allt bra (jag sa)
Tisdag, och kul ska vi ha
När vi ska dan-sa he-la da-gen

För det ät tokroliga Tisdag idag.
Lalalala Tisdag idag!


Boo-lös igen...

... har lämnat av min bättre hälft på arlanda för femtioelfte gången i mitt liv. Nedräkningen har dock börjat. Det blir fyra avsked på flygplatser till sen är vi sambos. LYCKA!
Helgen har verkligen sprungit iväg. Fredagen var det skola som gällde, Lördagen dansade vi på Medborgarplatsen på en demonstration och repade mitt stycke. På kvällen passade jag på att må dåligt så nåt rocks med flicksen var bara att glömma. Och söndagen...den.. den snöar bort.

Laddar för en ny vecka i min alltför tomma lägenhet. Den innehåller mycket trevliga saker vill jag lova:)
Det kommer på en bra vecka, en underbar vecka. Och jag kommer vara i harmoni med min kropp. Basta. Det börjar imorgon kl 08.00 med Rockklubben. Oh yeah.
Konsthistoria, Balett och tre timmar jazzrep. Here I come!

Lev väl!

Lyckligast i stan!

Så efter improvisationen stod hon där. Helt oväntat och överraskade mig totalt.
Åhh min Boo! du är den underbaraste!

Pust och stön

Måste ekonomi ta så mycket energi? Ännu bättre fråga: Varför har jag så dålig koll på vart mina pengar tar vägen?
Tycker inte om ekonomi...alls. Är det normalt att i genomsnitt, köpa mat för 111kr varje dag?

Vill lägga mig i sängen under täcket och stanna där tills det blir fredag kl 17.00. Vill lägga mig där och blunda, gömma mig lite från världen. Vakna lagom tills världens vackraste Boo kommer.
Gud vad jag längtar efter henne!!

The Secret:
Jag kommer få det. Jag känner det. Jag vet det. Jag kommer få det och det kommer kännas så otroligt fantastiskt underbart bra!

3 dagar kvar

Idag var en sådan där dag igen då jag känner 100%, att jag älskar att dansa.
Baletten gick bra, höftmässigt. Jag woblar runt mindre och idag var jag verkligen bra uppe på mina höfter. Yes! nu behöver jag inte gråta på varje klass för att jag får panik och blir stressad över hur mycket jag tappat på grund av mina skador. Men nu känner jag att jag börjar hitta tillbaka till min form.

Efter lunchen hade vi rep med ÅÅ till föreställningen i maj. Det bli så bra och det var så kul. Vi repade en partneringdel samt ett intro som jag och tre till improviserade fram. Skoj! Det blev en liten förvirrande fras som driver med det mesta.

Och om tre dagar kommer Boo till mig! Ibland, ibland är livet precis så där som man vill ha det... med undantag av skadorna. Men de ska bli bra, och det är fan snart!

Tokskönt

med en helg hemma hos familjen. Precis vad jag har behövt länge nu. Dock så passade mamma på att befinna sig i fjollträsk när jag tog mig därifrån. Tajming med stort T.
Men hur som haver har det varit otroligt skönt. Träffat Kaj, Py, bror, Alf och hund. Ja till och med hunden var jag glad över att se, det ni!
Nu väntar lite mer rep med musikalen och sen bär det av neråt till söder igen. En skön helg som tagit slut allt för fort...
inte för att jag har nåt emot att tiden går, och gärna snabbt. För nästa helg, om fyra dagar för att vara exakt, kommer Boo till mig! LYCKA.

Jag gjorde det!

och det gick mycket bättre än vad jag någonsin kunnat drömma om.
Stolt:)
Tack Parwin!

chock?

Ni kanske inte visste det. Detta kan komma som en chock men jag älskar faktiskt att dansa!
Det är så underbart att dansa just nu. Beror nog på alla förändringar från förra perioden. Känns grymt kul att repa med ÅÅ inför Dieselverkstan. Vitamin C är underbar i jazz och impro, hon är nästan som en idol faktiskt. Moderna är bättre än vad det  varit på hela året. Mina hälsenor blir långsamt bättre.
Gahh vad jag älskar det jag gör!

Stress

stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress, stress.

Den här veckan är otrolig! Allt för mycket ska hinna göras under den här veckan. Andas Elina, andas.

Hade ett bra prat med min balettlärare idag om konsekvenserna med mina skador. Har känt mig ganska ensam med min skada och det är inte det bästa. Ingen som kan pusha när man är lite nere och ingen som kan ge råd.
Men nu har vi pratat om att jag ska få pilates som extra klass. För att bygga lite "dansar styrka" i kroppen. Få ta en klass där jag kan vara med på allt. Lägga upp en plan helt enkelt. Hur vi får tillbaka Elina till toppform. Jag är lätt på!

Nej nu ska jag försöka att göra en lista på alla mina 2 dos för veckan. På dagens schema står det diska, strecha, städa och plugga manus.


Andas.

på väg mot borlänge...

Nu ska jag upp till Borlänge och leka med mitt roliga musikalgäng:)
Ha en bra söndag folks!

En bild...

...bjuder på av de roligaste bilderna jag någonsin sett på mig:




Round # 3

Round #3 har börjat.
Jag har påbörjat min tredje voltarenkur mot mina inflammerade hälsenor. Det är fantastiskt men jag är inte nere alls över mina skador! Det är som att jag inte orkar vara frustrerad, stressade eller orolig längre.
Vänster mår bättre och bättre men höger...nej höger funkar inte mycket. Den gör ont så fort jag försöker pointa den och relevén är den minsta någonsin. MEN jag vet att det kommer bli bättre, så jag därför mår jag inte dåligt över det.

Utöver skadorna är skolan riktigt rolig just nu. Vi har börjat repa inför föreställningarna ( i mitt fall, föreställning) på Diselverkstan i maj. Idag var det jazzrep och vi ska dansa till "Irish" med Goo Goo Dolls. Blir spännande att se hur den blir tillslut. Sen har vi bytt modern lärare (Thank the lord) till Sara som jag jobbade med i Karlstad på drömsommarjobbet. Nytt för denna period är även jazz med Anna Ståhl, första klassen med henne är imorgon, spännande! Dock har vi inte kontaktimpro längre...ja,ja man kan ju inte få allt här i världen. Som två hälsenor utan inflammation, till exempel.

Jag och min kära svärfamilj ska åka alla 14st till Egypten i sommar. Men tanke  på mig och Boo kollade vi upp lite om landet. Hittde det här på
www.wikipedia.com sökord: Egypt
"Consensual homosexual conduct between adults is criminalized under Egyptian law as a "practice of debauchery""
Känns ju betryggande.
Söker man på "homosexuell turist Egyptien" på www.google.se hittar man lite positiva saker som tur är.
Men jag tror verkligen på att ta seden dit man kommer. Det är bara att anpassa sig. Men jag tror inte vi åker dit på bröllopsresa om jag säger så.

Power to the dancers!

Total Boojunkie...

Ödet har ju varit roligt och lagt både min stora skolföreställning på samma dag som min Boo har sin avslutningsföreställning. Na toll.
Pratade med min rektor om detta då jag tyckte att treans avslutningsföreställning är lite viktigare än ettans skolföreställning och att jag därför kommer att välja bort min egna föreställning för att se på Boos.
Svaret: För dig är den viktigare ja.
Hmm...sant men det är ju även ganska uppenbart att det är viktigare med en examensföreställning än min lilla skolgrej. Men ok, Boojunkie som jag är har jag nyss köpt en flygbiljett så att jag hinner se hennes föreställning samt hinna tillbaka till min andra föreställning.
Planet går 07.45 från arlanda mot München på fredag 22 maj. Landar ca 10.00= hinner vara med svärfamiljen på dagen och se föreställningen på kvällen. Planet tillbaka går på lördag morgon 07.40. Landar ca 10.00= hinner vara med på andra föreställningen som är på lördag eftermiddag.

Vad gör man inte för kärleken:)?

LÄS! LÄS! LÄS! LÄS! LÄS! LÄS! LÄS!

Har precis läst klart alla fyra böckerna. WOW säger jag bara. Jag vill läsa dem igen, och igen, och igen.