livet är en musikal, och jag är med!

har haft en UNDERBAR balettklass med den FANTASTISKA Isaac Spencer från Cullbergbaletten. Shit vilken förlängning har han! När han visade en övning vid stången tittade man mer på honom än på övningen. Så när vi skulle köra funkade ju inte mycket.

Sen kom Johanna Lindh och hade repetoar tillsammans med Isaac. Vi förbättrade koreografin och redan när vi bara markerade igenom kände jag hur mjölksyran började komma i låren.
När vi hade lärt oss det bättre så frågade vi lie snällt om inte Johanna och Isaac ville göra den en gång för oss.

Efteråt brände tårarna under ögonlocken. De är fantastiska dansare! Shit vilken dynmik, vilken förlänging, vilken kvalité!
Senare när jag berättade för Boo om det kom tårarna. Tänk att folk kan dansa så bra att man börjar gråta. Då är man fenomenalt bra!

Tack Johana och Isaac för otrolig inspiration!


Nu, upp till Borlänge för att musikala lite:)



round 2

Ja, då var man igång igen då. Åk 2 den här gången, för andra gången... känns lite av ett tema med två. Jag är ju numera ett vi. ÖVERLYCKLIG.
Men jo nu dansas det på för fullt igen med min stackars kropp. Speciellt på trosdagar, the killerday. Idag vaslutade vi dagen med att göra 100 knäböj. Jippie.
9-10.15  hård Fysträning med allas Malin Träff
10.45-12.30 Modernt i halvklass
Lunch
13.30-15.00 Balett i halvklass
15.30-17.00 Partnering

Pust, det är som IWANSON igen...fast med lunchrast.

Annars är det mycket som händer tycker jag. Musikalen har premiär snart, duetten är fixad, ska dra igång min föreställning som kommer att vara på kulturhuset  nov, jag ska bli bra på att dansa igen. Bara det är ju ett projekt i sig, vi dansar med Cullberg på lördagar...ojojoj.
Men sambo har jag äntligen blivit. och det känns ju ännu bättre än vad jag tänkte mig:)

jag har ett proffs!

Egypten

Packad väska bär det av till värmen och det arabiska landet som gränsar till Libyen, Sudan och Israel.
Vi ska dyka, sol, bada och någonstans ska det få plats för lite träning.
Skolan börjar ju om 15 dagar. Förberedd. Snart i alla fall. Längtar så otroligt mycket. Att få komma hem till sin dansstudio:)