L som i Loho c her

Snacka om att det är dags för att vara lite kreativ! bloggen har verkligen tagit lov med mig känner jag...oops.

Så, vad gjorde elina ca 10 timmar efter att vi fick jullov? började koreografera mitt nästa stycke:) Flygplan och jag. vi har en connection som är svår att slå vill jag lova. Sagt och gjort, jag har mina dansare, vilket jag är supernöjd med; de kommer göra det så bra så bra, jag har musiken, jag har temat och jag har tokmycket ideér över koreografin.
Skriver mer om det när jag kommit en längre bit in i det hela. Men det blir roligt i alla fall:)

Har på något magiskt vis lyckats gå från min morgonmänniska till icke-morgonmänniska. Har flera dagar i rad vaknat vid 10.30, och det sker inte ofta för mig!

Sen måste jag fylla i slutet med lite rolig kuriosa. Jag och Boo gick igår en lång promenad på 2 timmar var av 30 min var i snö så det blev lite pulsande. Idag när jag skulle gå ner för trappan till köket upptäckte jag till min stora förvåning träningsvärk i quadriceps. HAHA! i´m such a loser! Hej jag är dansare men får träningsvärk av promenader. Haha fan vad jag är dålig:)

Loho c her!

Fotlovet

Jag lovar att jag ska skvallra och lägga upp bilder från IDOLfinalen snart:) dock inte just nu för nu befinner jag mig i Danmark hos svärfamiljen och njuter av lov.

Ett lov som ska vara ett fotlov för övrigt. Det ska vara fotbehandlingar på hög nivå. Känner att jag inte riktigt prioriterat dem som det behövs.
Det ska bli fotmassage, fotvård, fotavslappning och mycket fot styrka. MUMS!

Men först av allt så ska jag pussa på min boo!


Fint, tack, hej


IDOL

Så här ser jag ut i morgonkväll, fast med lite mer smink och partyhår:)


MISSA INTE

måndag 8 dec 19.00 på balettakademien, Dansföreställning
tisdag 9 dec 19.00 på balettakademien, Dansföreställning
fredag 12 dec IDOL-finalen, håll utskik i öppningsnummret för där dansar jag:)

flussemex

ojojoj det var länge sen jag inte sov påett dygn.Har glömt att man får så där härligt ont i magen. En ondhet som är tre i en. Ont för man är så trött, ont för man är hungrig och ont för att jag dumt nog drack kaffe klockan 02.30.

Vi hade rep till vårt flussemex igår/inatt/imorse/idag samt föreställning idag. Så från 20.30-22.00 gjorde vi manus. 22.00-24.00 koreografirep. Genomdrag 00.00-02.00 vilket gick katastrofalt så då var det bara att repa scener som inte funkade. Sen ett till genomdrag. När alla sen fick sova mellan 05.30 och 07.00 satt jag och klippte ihop den sista filmen som skulle visas. Så nada sömn för moi inatt!

Men det var roligt! jag har en fantastisk klass, och vi gjorde det otroligt bra för att ha repat det natten innan. Kroppen och knoppen var ju inte direkt på topp när publiken kom in 09.00 men vi körde på som fan och det blev succé:)
När jag kom hem sov jag dock 2,5 timmar. Vilket egentligen bara gör mig mer groggy än pigg på något vis.
Med 2,5 groggy timmars sömn på totalt sett 36 timmar ska jag nu pallra mig iväg på efterfest på skolan med 23-klubbens motto i tanken: Kommer man vid 21, kan man gå vid 22.

Fint, tack heeej!

2 december

= förlovade i 6 månader!


2 december

= förlovade i 6 månader!