MAGISKT!


Peace & love

Ikväll 16.30 på Karneval och 01.30 på Shangri la kommer bland andra jag att dansa. Kom och kolla!
Det blir en häftig show:)

40 av 150...

...och jag är en av dem:)

Så nu blir det tillbaka till Dalarna och Borlänge. Fixa och repa in solot inför lördagen. Ni missar väl inte mitt solo på festivalen;)
Sen blir det sthlm igen, för en vecka den här gången. Mer dansprov, intervjuer, hälsokoll, sångprov och solovisning måndag-fredag. 

SEN kommer beslutet på fredag och på lördag flyger jag till min boo!

galet, galet, andas andas

72 av 150...

...och jag är en av dem:)
Så imorgon är det audition igen. 09.00-10.00 Balett och 10.10-11.10 Modern. På torsdag blir det 09.00-10.00 Jazz och 10.10-11.10 Street.

önska mig lycka till:)

ögoninflammation?

Sitter i sthlm hos elin och väntar på att dagen ska bli kväll. Ska bli 19.00 för att vara mer exakt.
Väntar på att få reda om jag har gått vidare till andra provet på Balettakademien. Man kan ju tro att det ska vara som en plätt när man reda gått två år på en dansarutbildning. HA! det är det inte! Ingenting är stabilt bara för. SE bara på hur det gick på Danshögskolan.

Jag känner mig dessutom inte så nöjd med min prestation. Gjorde allt rätt och så men inte så stort som jag egentligen kan. Jag dansade inte stegen, jag bara gjorde dem.
Orsak? att jag är lite sjuk kanske....kanske för att jag inte vet hur mycket jag egentligen vill gå där. Vilket är dumt.
Så idag ska det göras en lista om varför jag vill gå på akis.

Tror förresten att jag håller på att få ögoninflammation...skulle vara lägligt va?


TACK till alla underbara vänner som tänker på mig och önskar mig lycka till!

dansa på peace&love

åhhh gud vad jag älskar min boo! jag har världens bästaste boo ever! som gör mig lugn, som gör mig glad, som gör mig hel, som gör mig till en bättre människa.
Har precis sagt hej då till boo på arlanda...blev inge snyft den här gången. Hann nog inte vänja mig lika starkt som annars, det var ju bara över helgen den här gången. Nästa gång är det jag som flyger.
Börjar bli så enormt trött på det här, längtar ihjäl mig tills vi bor tillsammans!



Vilken spännande tur vi hade till arlanda förresten! Boo beställde biljetter men glömde fylla i mejl eller mobilnr så vi fick ingen bokningskod för att hämta ut dem. På hemsida stod det att vi då skulle uppge namn/efternamn och teledon. Ok.
Går in på pressbyrån när det är 20 min kvar tills tåget går.
- Nej jag kan inte hjälpa er. Jag behöver en bokningskod.
hmm..panik+ världens längsta kö till bilejettautomaten. Självklart var kundservice stängd.
Hittar ingen reservation på automaten och nu börjar vi få ont i magen. 10 min kvar tills tåget går....Boo ska hinna med ett plan.
Springer ner på perrongen och frågar konduktören som faktiskt hittar vår resevation och våra platser.
Pust! skönt, sätter oss och åker mot arlanda.
När vi är på väg av slår det oss att vi har ju ingen biljett att visa upp på arlanda. Letar i panik (igen) på konduktören som ger oss sitt mobilnr och säger åt oss att berätta läget och om de vill kolla extra så ska vi uppge hans nummer. Ok?
Men tillslut kom vi in och fram:)

Ska förresten dansa på Peace&love festivalen i Borlänge!
Lördag 28/6 kl. 16.30 & 01.30
kom och kolla!


wow vilken match!

snacka om spännande! kroatien-turkiet.
jag ville iofs att kroatien skulle ha vunnit...men underhållning var det iaf.

jag vill aldrig bliva stur...

gahh!
oinf wjefo jqwoidj  ojewf kfmwer gfw¨josirgj qrgj rå9ijgqå rgre puteivn imf0we oifnmq giojwqr¨g jiwor jg.

så skönt.


var bara tvungen att avreagera mig lite.
Usch för beslut. Men jag tror ju också på att man hamnar där man ska hamna så...jag borde vara bättre på att andas.

Har haft en tokintesiv tid med
Qwinfolk och fått jobb på ärtor&blad festivalen.
Så nu ska jag bara göra ett solo så jag har nåt att komma med:)

kanonkul!

först en förlovningsbild:)

jag och boo som nyförlovade:)




sen elina med afrohår!


afro:)


the day

God morgon världen!
Jag är verkligen en morgonmänniska. Vilket också är bra på många sätt men även irriterande på andra. Som nu, jag har varit trött sen jag landade på arlanda för en vecka sen. Kan ju inte skylla på jetlag precis när det handlar om München-Stockholm....
Men i alla fulla fall, jag kan INTE sova länge på morgnarna. Försöker verkligen men jag vaknar ändå runt 6.30. Blir arg och försöker somna igen men det blir bara en dum halvt-sova-halvt-vara-vaken-historia. Morr.

MEN idag i alla fall ska jag träffa en kompis som jag inte sett på JÄTTElänge, så det blir nog skoj:) Han är också morgonmänniska så jag kanske får beklaga mig lite hos honom.
SEN är det packning och prat med boo som gäller. För att göra mig redo för kvällen.

Ska sitta i sminket i ca 4 h. Kul. Ska få afrohår! och bli sminkad som en porslindocka. Det blir spännande det här! Är nästan mer intresserad över hur sminket och håret blir än att jag ska uppträda:)
Nej det ska bli kul att få stå på scen igen, även om det handlar om ca 2 min den här gången. Så alla som ska till Falun och Sabatons releaseparty, vi ses där!
Kolla bara efter den onda dockan med afrohåret;)

cha caio!

studenten

min bror tar/tog studenten idag:)
 vilka minnen det väcker. Helt underbart:)
Och tajmingen med vädret kunde inte varit mer perfekt! sol när det böhövdes och regn när vi var inne.
Hoppas han kickar ass ikväll.

Sur på T. Shit vilken dålig förklaring till att inte komma på fikat efter utspringet. Morr. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är mer vuxen än han. Morr igen.

var hos stylisten idag...

har inte skrivit det förut men jag ska giga på Sabbathons releaseparty i Falun på lördag. Jag och en till tjej ska dansa afrikanskt till hårdrock:) med bandet Mary fay och det är ett seriöst projekt må ni tro.
Idag träffade vi stylisten som ska göra make up på oss. Vi ska se ut som porslindockor, jag den svarta och ond, den andra tjejen ska vara vit och god. De ska sminka oss vita på hela kroppen, stora ögon och liten pussmun (min ska vara svart). Det ska filmas och tas kort. Jag ska ha en svart klänning med vitt tyll under. Det kommer bli så coolt:)

vänster VS höger

åt vilket håll ska man gå? det är så svårt att veta och förstå ibland...

och gud gav människan fri vilja...

....
Ja, vad har vi då på menyn för idag?

x)
Balettakademien i Stockholm. 1-2 år
x)
Abendschule 2 på IWANSON i München. 2 år
x)
Bo med boo i münchen till jan 2009 och sen plugga till sjukgymnast i sverige. Vi dansare ska ju ha en annan utbildning också. 3,5 år.
x)
AU-pair i München. 1 år.

Vad vill jag ha till dessert?

fattar inte...

Vill börja med att säga ett stort stort stort TACK till alla er som lyckönskat mig och Amanda nu med vår förlovning!

Sen har mindre trevliga saker inträffat, saker som jag inte förstår. Jag tror nämligen på att det finns en väg som menad för en. Att det finns ett öde, att saker händer för en orsak. Detta ger mig ett lugn när saker verkar kaos och en trygghet så det inte känns som att vi bara är. Att det faktiskt är någon mening med att just jag eller du föddes.
Men just nu fattar jag inte...Vad är meningen med detta? vad är det jag ska göra? vart hör jag egentligen hemma? Har haft så mycket strider med den här skolan, eller med Diktatorn, inte så mycket med själva skolan. Diktatorn gjorde det svårt redan efter tre veckor in på utbildningen men jag stannade kvar. Varför?
Var så nära att sluta efter första året men jag stannade. Det var inte så att jag inte hade något annat att göra, jaga bara stannade för att någonstans i mig kände jag så otroligt starkt för dansen. Nu så här i efterhand så tror jag att ödet ville ha mig kvar i münchen ett tag till så jag kunde träffa min boo. Vilket jag är otroligt tacksam för!
Har haft ett år att tänka och känna och försökte tillslut att få komma tillbaka till skolan, vilket är märkligt kan man tycka när det har varit så otroligt mycket jobbigt med diktatorn. Men jag hävdar att det är för att jag ska lära mig något.
I alla fall, nu undrar jag om det är så kämpigt just för att jag ska fatta att det inte är IWANSON som jag ska gå. Om alla hinder inte var något att övervinna utan hintar om att jag inte ska gå där.

Och nu då?

Hon sa ja...:)


Jag landade 10.00 på flygplatsen i münchen imorse. Amanda kom och surprise møtte mig:)

Vi åkte hem till lægenheten och då kunde jag inte vænta længre....

Jag gav henne ett pussel som jag gjort sjælv. Vi børjade ju att hænga tillsammans med att lægga pussel dær i april 2007.

Jag har skært ut bitar ur en tjock pappbit och sen limmat på en bild på oss, på liljekonvaljer och lite dansbilder, sånt som ær oss. Sen skært igen.

Det fick hon lægga och nær det var klart bad jag henne att læsa vad som stod hullerombuller på pusslet.

Satte på vår låt på ipoden, gick ner på knæ och friade:)

Ni vet ju redan av rubiken att døma vad hon sa:) kænns helt ofattbart och vi græt och skrattade om vart annat i sækert en timme.