det är 2009!

En av amerikas främsta stridspilot som har varit med i bland annat Kosov och 11 september blev avskedad nyligen. Orsak? Han kom ut som gay.
Det är USA vi pratar om. Det är 2009.

Hade det varit ett vanligt företag, hade han kunnat stämma dem. Men nu är det ju militären vi pratar så.... thats not gonna happend anytime soon.

2009.
USA.

Kommentarer
Postat av: Knirr-Knarr

SJUKT! Men ja, det är ju Usa. Suck.

Postat av: Knirr-Knarr

SV: Japp, jag dansar vidare, det blir modernt sen när DANSA i FALUN kommer igång igen. Men just nu är det Himlaspelet som står på schemat! :D

2009-06-18 @ 00:05:59
URL: http://hectorssyndrom.blogg.se/
Postat av: Jonas

Men USA är förevigt det mest inskränkta landet i världshistorien. Bajs på dom. Han får flytta.

2009-06-20 @ 14:34:44
URL: http://jonasaventyr.blogspot.com
Postat av: Johan

Det är inte bara militären i USA som är sjukt inskränkta. Fotbollen i europa har vad jag vet bara sett ett gayproffs, och han blev mobbad tills han tog självmord =/

Postat av: inte nisse

@ihhh.. vad som skall tilläggas till detta är ett kontrakt som man skriver på med militären. det kontraktet är näst intill hundra sidor samt att det där med sexuell orientation är väldeligen påtaglig varpå det var piloten som bröt kontraktet o kunde få ett straff på 250 tusen usd o kanske även ett 10 årigt straff. nu tillåts inte sådana kontrakt i sverige, men vi är på good väg när vi låter andra länder tillföra vårt sverige ny arbetskraft som vi aldrig skulle tillåta nyttja våra medborgare (inga matraster, ingen läkarvård, blir du skadad får du skylla dig själv, mm). titta inte utanför gatan, när du har skiten framför fötterna. what happens in usa is what is in usa, you dont have a gun to your head when you lie about your orientation and commit a cantract fraud against your employer and safety provider.

2010-08-03 @ 10:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback