imorgon kommer boo!

Imorgon har jag klarat av min första vecka på Balettakademien.
Imorgon ska jag åka till Borlänge för musikalen har äntligen premiär.
Imorgon ska jag bara gå halva dagen för tåget går 13.44 från centralstationen.
Imorgon har vi vår första balettlektion.
Imorgon kommer Boo!
Som ni förstår så är imorgon en helt fantastisk dag!:)

Idag hade vi vår första jazz lektion. Är lite delad. Det är verkligen svårt att förklara varför jag inte gillar hennes jazz så vilt mycket. Det är lite "Isa" känsla fast ändå inte. Det är inte mitt naturliga rörelsemönster. Det är liksom bara en massa små steg här och där som gör mig förvirrad och ur takt. Morr. Sen hade jag hellre haft lite mer teknik nu så här i början så man fick hitta sitt ståben igen, sin snurraxel och inte bara kasta sig in i något utan kontroll. Det ger mig inte så mycket nu. Så här i början vill jag mer hitta allt jag tappat. MEN jag ser verkligen fram emot balett imorgon. Hoppas fan hon är bra och pushig.

Idag hade vi visning av vårt lags hejaramsa. Höll på att dö av skratt! Lag USA hade allt med, Mcdonalds, Coca cola, bimbon med de stora brösten och alla i laget hade fatsuit på sig:) Tyvärr kom mitt ryssland på delad sista plats trots alla våra kozaktrix. DOH!

Alltså, det enormt positiva med att redan gått på en annan yrkesutbildning för dansare är att man ser skillnaderna så himla tydligt. Saker som de som kommer direkt från gymnasiet bara tar för givet. Försök att förstå vilken otrolig skola Balettakademien är! Skolan satsar så mycket på dansmedicin. Vad skall göras för att få fram de bästa dansarna?

De lägger ner otrolig tid på mental träning, näringlära, anatomi, kleinteknik, franklinmetoden, vi har ett träningsrum på skolan, vi har naprapater i huset, vi har rabatter till de främsta läkarna, dietisterna, naprapaterna och specialister i stockholm. De satsar så enormt på att bygga den smarta och hållbara dansaren. Känns så jävla skönt att ÄNTLIGEN få känna sig "hemma".

Tyvärr, ingen kändis idag.


Kommentarer
Postat av: emmy

Tack Elina, och du är helt underbat cool också, jag gillar dej så himla mycket! jag åker tillbaka den 6 sept och det ska bli ett spännande år det här..=) hälsa amanda och säg att jag saknar henne massor.!! kram

2008-08-21 @ 20:23:30
Postat av: Flip flop

KUUUUUUUUUUUUUUL!!!! = ) Jag blir så glad av att höra att det känns rätt! Heja heja!

2008-08-22 @ 08:32:33
Postat av: Milán

Åh elina vad kul det är att läsa och se att det går bra för dej och känns rätt! har dock inte riktigt fattat att du faktiskt flyttat till sthlm och inte är kvar i blge... =(

Keep up the good blogg-work! Stora pussar och kramar!

2008-08-24 @ 11:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback